Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
x

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Γενικευμένη είναι η προσπάθεια που γίνεται από τα μέλη του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ευρεία ανταπόκριση είχε στα μέλη του ΣΕΤΕ το κάλεσμα της Πολιτείας για ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη μάχη που δίνεται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Την ώρα που ο κλάδος του τουρισμού πλήττεται βαθύτατα από την κρίση της πανδημίας τα  μέλη του ΣΕΤΕ στοχεύουν σε μία γενικευμένη κινητοποίηση του ελληνικού τουρισμού

Αναλυτικά οι δωρεές:

-              Δωρεά 7 συσκευών αναπνευστήρων ΜΕΘ για ενήλικες, παιδιά και νεογνά, από τον ΣΕΤΕ, αξίας 140.000 ευρώ.

-              Δωρεά 10 αναπνευστήρων ΜΕΘ για ενήλικες, παιδιά και νεογνά, από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αξίας 200.000 ευρώ.

-              Δωρεά ύψους 150.000 ευρώ της εταιρείας ΛΑΜΨΑ σε ιατρικό εξοπλισμό, καθώς και επιπλέον 150.000 ευρώ δωρεά της Laskaridis Shipping μέσω της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

-              Δωρεά 5 αναπνευστήρων ΜΕΘ για ενήλικες, παιδιά και νεογνά, από τον Όμιλο Electra Hotels & Resorts, αξίας 100.000 ευρώ.

-              Δωρεά της εταιρείας Goldair, ύψους 100.000 ευρώ, που θα διατεθεί σε υγειονομικό υλικό και προμήθεια ειδικών κλινών εντατικής θεραπείας.

-              Δωρεά 3 συσκευών αναπνευστήρων ΜΕΘ για ενήλικες, παιδιά και νεογνά, από την εταιρεία Golf Residences A.E., με διακριτικό τίτλο PHĀEA RESORTS, αξίας 60.000 ευρώ, για Νοσοκομείο της Κρήτης που θα υποδειχθεί από τις αρμόδιες αρχές.

-              Δωρεά 30.000 ευρώ από την Atrium Hotels A.E., για προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού.

-              Δωρεά για ενίσχυση του εξοπλισμού Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, από το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου».

-              Δωρεά ύψους 100.000 ευρώ, από τον Όμιλο Ιωάννου (Intercontinental, Yes Hotels), μέσω του ΣΕΤΕ, για την κάλυψη αναγκών που θα οριστούν από την Πολιτεία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ