Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020
x

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΘ: «ΑΜΕΣΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ»

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ - Η ματαίωση της 85ης διοργάνωσης και ο οικονομικός αντίκτυπος στην πόλη στη συζήτηση.

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με κύριο θέμα τη ματαίωση της 85ης διοργάνωσης της Έκθεσης αλλά και το οικονομικό αποτέλεσμα για την πόλη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η ζημία για την πόλη αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ ενώ η κυβέρνηση δε φαίνεται να έχει κανένα σχέδιο αντιμετώπισης τη κατάστασης. Αξίζει δε να σημειωθεί πως η απόφαση για ματαίωσή της φετινής διοργάνωσης πάρθηκε από την κυβέρνηση χωρίς να έχει ενημερωθεί πριν κανείς από τους ενδιαφερόμενους φορείς της Θεσσαλονίκης. Από την πλευρά της διοίκησης της ΔΕΘ είχαν παρθεί όλα τα αναγκαία μέτρα, με την προετοιμασία ειδικού πρωτοκόλλου λειτουργίας τα οποία όμως ανατράπηκαν από τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα».

Από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζεται στην ανακοίνωση, εκφράστηκε η άποψη πως η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει έμπρακτα τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης, καθώς και την ίδια τη ΔΕΘ. «Κι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα με έργα και όχι με λόγια» προστίθεται.

Στη συνάντηση πήραν μέρος εκ μέρους της ΔΕΘ, ο πρόεδρος, Τάσος Τζήκας, ο γενικός διευθυντής, Θανάσης Δρογαλάς και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων, Τάσος Κούρτης.

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν οι βουλευτές Β΄ Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη και Σωκράτης Φάμελλος, ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, ο αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης, Νίκος Γιάγκος και το μέλος της Κ.Ε και οργανωτικός υπεύθυνος των δύο Ν.Ε. , Κώστας Αμπατζάς
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ