Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στόχος είναι σε μια ενδεχόμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό να παρουσιαστούν οι προτάσεις για τη διπλή ανάπτυξη της ΔΕΘ.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ζητούν δήμαρχοι και η Κίνηση Πολιτών για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης αναφορικά με την αναπτυξιακή προοπτική της ΔΕΘ. Υπενθυμίζεται ότι η Κίνηση αντιτίθεται στη δρομολογούμενη ανάπλαση της ΔΕΘ στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις και ζητεί τη μεταφορά της στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι επτά δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (Χαλκηδόνας, Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά, Δέλτα, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου, Ωραιοκάστρου) και η Κίνηση Πολιτών για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και το Μητροπολιτικό Πάρκο στη ΔΕΘ ζήτησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, με σκοπό να του παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για τη διπλή ανάπτυξη της ΔΕΘ. «Δυστυχώς αυτό κατά την προχθεσινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη δεν κατέστη δυνατό», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Ελπίζουμε ο κ. πρωθυπουργός να αποδεχθεί το αίτημα και η συνάντηση αυτή να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της τριήμερης παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ», καταλήγει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ