Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022
x

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ-ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ (VID)

Όλο και πληθαίνουν τα διαδικτυακά μηνύματα για συγκρότηση καραβανιού μεταναστών στην Αδριανούπολη - Συναγερμός στις ελληνικές αρχές

Όλο και πληθαίνουν τα διαδικτυακά μηνύματα για συγκρότηση καραβανιού μεταναστών από την Τουρκία προς την Ευρώπη.

Μάλιστα, ήδη ραντεβού κλείνονται στην Αδριανούπολη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN. Από το βράδυ της Κυριακής στη σελίδα τους, εκεί που δηλώνουν την πρόθεσή τους για να διοργανώσουν το καραβάνι, ανήρτησαν αφίσα στην οποία ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ότι από σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου, μπορούν να συγκεντρώνονται στην Αδριανούπολη.

Προς το παρόν, οι ελληνικές Αρχές λένε ότι δεν υπάρχουν άτομα συγκεντρωμένα στην Αδριανούπολη. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι οι διοργανωτές επιμένουν, αρχίζουν και δίνουν ημερομηνίες και δημοσιεύουν ακόμα και βίντεο για το πώς θα είναι τα λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν και πώς είναι η πλατεία που μπορούν να συγκεντρωθούν στην Αδριανούπολη, δείχνουν ότι κάποιοι θέλουν σίγουρα να συντηρήσουν κάποια απειλή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Έτσι, οι ελληνικές αρχές έχουν ανεβάσει το επίπεδο συναγερμού στα σύνορα, αυξάνουν τις περιπολίες και έχουν το βλέμμα στραμμένο στο τι συμβαίνει και αν θα συγκεντρωθούν τα άτομα αυτά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ