Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΚΛΕΨΑΝ 12 ΦΟΡΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Δύο νεαροί με συνεργούς τους έβαλαν στο στόχαστρο αλυσίδα σούπερ μάρκετ.Εκτιμάται ότι η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στα 5.000 ευρώ.

Στα ίχνη μελών συμμορίας που ενέχονται σε 12 περιπτώσεις κλοπών από υποκαταστήματα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη δυτική Θεσσαλονίκη, έφτασαν ύστερα από έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά.

Πρόκειται για δύο Αλβανούς ηλικίας 21 και 20 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Συμμορίας» και «Κλοπής κατ’ εξακολούθηση».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο νεαροί μαζί με συνεργούς τους, από τον Ιανουάριο του 2019, ενώθηκαν μαζί με συνεργούς τους και ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά διέπραξαν 12 κλοπές σε υποκαταστήματα αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Σταυρούπολη, στη Νεάπολη και τον Άγ. Αθανάσιο αφαιρώντας διάφορα προϊόντα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις που γίνονταν αντιληπτοί προέβαιναν σε λεκτικές επιθέσεις και απειλές σε βάρος των υπαλλήλων.

Εκτιμάται ότι η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται στο ύψος των 5.000 ευρώ περίπου.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ