Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΕΘ-HELEXPO ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ

Τι προβλέπει η συμφωνία συνεργασίας που υπέγραψαν η ΔΕΘ-Helexpo και η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, η οποία εκπροσωπεί 15.000 αρτοποιούς.

Συμφωνία συνεργασίας με επίκεντρο την διοργάνωση από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016 της 26ης έκθεσης DETROP BOUTIQUE και της 7ης ARTOZYMA, υπέγραψαν η ΔΕΘ-Helexpo και η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, η οποία εκπροσωπεί 15.000 αρτοποιούς.

Η Ομοσπονδία αναλαμβάνει να ενισχύσει την επιτυχημένη υλοποίηση της έκθεσης, προωθώντας τη συμμετοχή μελών της σε αυτήν, καθώς η ARTOZYMA απαντά στις αυξημένες ανάγκες των εγχώριων επιχειρήσεων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, προκειμένου να ανοίξουν διαύλους συνεργασίας με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων.

Από την πλευρά της, η ΔΕΘ-Helexpo θα προβάλλει την έκθεση στην επίσημη έκδοση του φορέα των αρτοποιών, «Βιοτεχνική Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική», ενώ θα στηρίξει οικονομικά τη σύνοδο των σωματείων των ανά την Ελλάδα αρτοποιών, αλλά και το προγραμματισμένο πανευρωπαικό forum του κλάδου, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Παράλληλα, η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος παραχωρεί στη ΔΕΘ-Helexpo τη χρήση του σήματος ARTOZYMA μέχρι τη λήξη της έκθεσης.

Η 26η έκθεση DETROP BOUTIQUE φιλοδοξεί να παρουσιάσει την εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής τροφίμων, την υψηλή ποιότητα και την τεχνολογία της.

Την ίδια στιγμή, θα αποτυπωθεί ο δυναμισμός της εγχώριας αγοράς και των σημείων πώλησης τροφίμων, ανεξαρτήτως μεγέθους, ενώ θα αναδειχθούν όλες οι σύγχρονες τάσεις στην εμπορία, διανομή και στο merchandising των ειδών διατροφής.

Η DETROP BOUTIQUE και η ARTOZYMA θα φιλοξενήσουν ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, καλύπτοντας την ανάγκη για οικοδόμηση συνεργασιών και εμπορικών επαφών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ