Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020
x

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι δικαιούχοι ειδοποιήθηκαν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής

Σήμερα και αύριο πραγματοποιείται στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης η διανομή νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου στους απόρους από το δήμο Θεσσαλονίκης, από τις 09:00 έως 13:00.

Τα προϊόντα που προσφέρονται στους περίπου 6.379 δικαιούχους,είναι κοτόπουλο, πατάτες, κρεμμύδια, τυρί καθώς και μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, φακές, ζάχαρη, ντοματοπολτό, αλάτι.

Οι δικαιούχοι ειδοποιήθηκαν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής, έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα). Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Για σήμερα, 17/04/2018 διανέμονται νωπά προϊόντα και ειδη παντοπωλείου, στους δικαιούχους της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας

Αύριο, 18/04/2018 στους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν:

την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

τον Α.Μ.Κ.Α.

την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Επίσης, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι, λόγω του βάρους των προϊόντων.

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), έως τις 14/03/2018 έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους, ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ