Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021
x

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Στις 11.00 το πρωί οι ομάδες και οι καρναβαλιστές που θα συμμετάσχουν στη φετινή παρέλαση θα συγκεντρωθούν μπροστά από το δημαρχείο Ωραιοκάστρου

Σε ρυθμούς Αποκριάς κινείται ο δήμος Ωραιοκάστρου, που σήμερα θα μεταφέρει... άρωμα Ξάνθης στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνοντας μια μεγάλη καρναβαλική παρέλαση σε συνεργασία με το φημισμένο ξανθιώτικο καρναβάλι. Η παρέλαση θα κορυφωθεί με συναυλία της Josephine και των «Emigre» στο «Κονταξοπούλειο» κλειστό δημοτικό γυμναστήριο.

Συγκεκριμένα, στις 11.00 το πρωί οι ομάδες και οι καρναβαλιστές που θα συμμετάσχουν στη φετινή παρέλαση θα συγκεντρωθούν μπροστά από το δημαρχείο Ωραιοκάστρου κι από εκεί μέσω της οδού Κομνηνών, της λεωφόρου Δημοκρατίας και της οδού Θεσσαλονίκης θα καταλήξουν στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο».

Οι προετοιμασίες τις τελευταίες ημέρες ήταν πυρετώδεις, με τις ομάδες των καρναβαλιστών να βάζουν τα δυνατά τους, για να εντυπωσιάσουν με τις μεταμφιέσεις τους και να κλέψουν την παράσταση την ημέρα της καρναβαλικής παρέλασης. Εξάλλου, η ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο βραβείο στην παρέλαση του Ωραιοκάστρου μία εβδομάδα αργότερα θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το καρναβάλι της Ξάνθης.

Στο «Κονταξοπούλειο», όπου θα καταλήξει η καρναβαλική παρέλαση, θα φιλοξενηθεί και η μεγάλη συναυλία την οποία οργανώνει ο δήμος Ωραιοκάστρου με τη συμμετοχή της Josephine και των «Emigre».

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ