Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021
x

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

Η δράση πραγματοποιείται με στόχο την κοινωνική ευαισθητοποίηση των φοιτητριών/φοιτητών, αλλά και των διδασκόντων της Νομικής Σχολής.

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης διοργανώνουν η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ενόψει των Χριστουγέννων, με σκοπό αυτά να διανεμηθούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες

Η δράση πραγματοποιείται με στόχο την κοινωνική ευαισθητοποίηση των φοιτητριών/φοιτητών, αλλά και των διδασκόντων της Νομικής Σχολής, καθώς και άλλων Σχολών του ΑΠΘ.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 11 έως και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 10.00-14.00, στο φουαγιέ της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ (μπροστά από τα αμφιθέατρα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής και είδη καθαριότητας (λάδι, ζυμαρικά, κονσέρβες, γάλα μακράς διαρκείας ή συμπυκνωμένο, ρύζι, πάνες για μωρά, παιδικές τροφές, είδη ατομικής υγιεινής).

Τα συγκεντρωμένα είδη θα διανεμηθούν από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Ειδικά την Τέταρτη 12 Δεκεμβρίου, όσες φοιτήτριες και όσοι φοιτητές το επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν μαζί με τους αρμόδιους εκπροσώπους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη διανομή των ειδών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ