Κυριακή 5 Απριλίου 2020
x

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΛΕΧΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ

Ο σύζυγος της 29χρονος κοπέλας που έχασε τη ζωή στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου κλήθηκε να φροντίσει την μικρή κορούλα του.

Πριν λίγους μήνες μια 29χρονη κοπέλα πέθανε μετά τη γέννηση της κόρης της στην Κατερίνη από αλλεργικό σοκ. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η λεχώνα έπαθε αλλεργικό σοκ, όταν της χορηγήθηκε αντιβιοτικό στο οποίο είχε αλλεργία, λίγο μετά την καισαρική που έκανε.

Ο σύζυγός της κοπέλας μίλησε την Κυριακή στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» στον Σταρ.

Ο άνθρωπος που τους τελευταίους μήνες κλήθηκε να έχει ρόλο και πατέρα και μητέρας για να φροντίσει την μικρή κορούλα του «λύγισε» στην κάμερα, αποκαλύπτοντας πως οι πρώτες μέρες με το παιδί στο σπίτι και χωρίς την γυναίκα του ήταν δραματικές.

«Είναι πολύ δύσκολα» είπε και έβαλε τα κλάματα.

Το χρονικό

Η γυναίκα γέννησε στο νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο στο οποίο ήταν αλλεργική.

Σύμφωνα με τους γιατρούς μέσα σε λίγη ώρα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην εντατική.

Από την Κατερίνη διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο που της χορηγήθηκε.

Η 29χρονη λεχώνα που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κατέληξε λίγο αργότερα.

Πηγή: Star.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ