Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020
x

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΘ-HELEXPO ΣΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Τιμητική χαρακτήρισε την εκλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα σε νέο Πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης το ΔΣ της ΔΕΘ-HELEXPO.

Eπιτυχία στα νέα του καθήκοντα και συγχαρητήρια για την εκλογή του διατύπωσε με επιστολή της η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo με αποδέκτη τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και νέο Πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα επισημαίνει την μεγάλη σημασία της εκλογής του κ. Τζιτζικώστα στο κορυφαίο θεσμικό όργανο των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και την τιμή που συνιστά για την Κεντρική Μακεδονία και την χώρα.

Η ΔΕΘ-Helexpo, όπως έχει πράξει με συνέπεια διαχρονικά, θα συνεργαστεί στενά με τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων του, υπενθυμίζοντας ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και άλλοι φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, συμμετέχει με εκπρόσωπό της από το 2011 στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ