Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
x

ΣΕΡΡΕΣ: ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γιάννης Φράγγογλου, από τους πιο πετυχημένους προπονητές ρίψεων στην Ελλάδα, νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σερρών

Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του Σερραϊκού αθλητισμού, καθώς ο προπονητής στίβου Γιάννης Φράγγογλου έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό.

Ο Γιάννης Φράγγογλου, από τους πιο πετυχημένους προπονητές ρίψεων στην Ελλάδα, νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών αλλά, δυστυχώς, δεν άντεξε κι έφυγε χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Πριν λίγες μέρες είχε χάσει και τη μητέρα του από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο εκλιπών ήταν ανεμβολίαστος.

Ο Γιάννης Φράγγογλου ήταν προπονητής ρίψεων στον ΟΦΚΑ Σερρών, είχε αναδείξει εκατοντάδες πρωταθλητές ενώ διακρινόταν για το ήθος του και την εργατικότητα του. Ήταν γυμναστής σε δημοτικό σχολείο και λάτρευε τον κλασικό αθλητισμό.

«Δεν πονάω τόσο γιατί έχασα έναν αγαπητό φίλο όσο γιατί χάσαμε έναν εξαίρετο δάσκαλο» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο ταμίας του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας υπογραμμίζοντας ότι δέχεται τηλεφωνήματα από ολόκληρη την Ελλάδα και τους ανθρώπους της διοίκησης της ομοσπονδίας αφού η θλιβερή είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει όλη την οικογένεια του στίβου.

«Φτωχότερος ο στίβος από σήμερα. Έφυγε ο Γιάννης μας» είπε η πρόεδρος του Γ.Σ. Σέρρες 93 Φωτεινή Αραμπατζή. «Καλό παράδεισο φίλε μου» ήταν το μήνυμα του προπονητή Σάββα Κεφαλίδη ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Νομού Σερρών Πασχάλης Στεφάνου είπε: «Έφυγε ένας εξαιρετικός συνάδελφος χτυπημένος από τον κορωνοϊό, άριστος οικογενειάρχης με χρυσή καρδιά αληθινό βουνό. Γιάννη Φράγγογλου καλό ταξίδι θα σε θυμόμαστε πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του καλό παράδεισο».

Πηγή: ertnews.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ