Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022
x

ΣΕΡΡΕΣ - ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΟΥ: ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΗΣ

«Αισθάνομαι τόσο απαίσια που εγώ δεν μπόρεσαν να παρεβρεθώ στην κηδεία της Πάτυ», δήλωσε ο γιατρός της άτυχης 42χρονης που έφυγε από τη ζωή.

Ο γιατρός της Παρθένας Κουτμερίδου μίλησε στον ΑΝΤ1 για την απόφασή της να μην εμβολιαστεί, τον σύζυγό της και τον εμβολιασμό στις Σέρρες.

«Εκ των υστέρων δεν ωφελεί, ενώ επανειλημμένα, για τους δικούς τους λόγους δεν εμβολιάστηκε και φτάσαμε σε αυτό το συμβάν», είπε ερωτηθείς γιατί δεν έκανε το εμβόλιο η θανούσα και σχετικά με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να επηρεάστηκε από τον πνευματικό της, έκανε λόγο για «διαδόσεις».

Διαβάστε ακόμη: Σέρρες: Οδύνη στην κηδεία της Παρθένας Κουτμερίδου - Συγκλόνισε ο αδερφός της (vid)

«Και οι δύο σύντροφοι ενημερώθηκαν επανειλημμένα, είναι μεγάλοι άνθρωποι με τις δικές τους επιρροές», συμπλήρωσε και απηύθυνε έκκληση:

«Θέλω λίγο μέσα σε αυτό το τραγικό συμβάν, σήμερα που αισθάνομαι τόσο απαίσια που εγώ δεν μπόρεσαν να παρεβρεθώ στην κηδεία της Πάτυ, γιατί είχα τοκετό, να σκεφτούμε τον σύζυγο, ο οποίος έχασε τη γυναίκα του και έχει ένα μωράκι και όλος ο πλανήτης στρέφεται πάνω του».

Ο γιατρός διαβεβαίωσε πως είναι «φανατικά υπέρ του εμβολιασμού σε γυναίκες που είναι ή θέλουν να μείνουν έγκυες αλλά σε όλες τις γυναίκες. Πρέπει όλος ο κόσμος να εμβολιαστεί να κάνει το εμβόλιο», έστειλε μήνυμα.

Έδωσε μάλιστα παράδειγμα γυναίκας την οποία έπεισε «να το κάνει έκανε την 1η δόση στις 32 εβδομάδες και λίγο πριν κάνει τη 2η αρρώστησε».

Σύμφωνα πάντως με τον Χρήστο Καρύδα, από τις εγκύους ασθενείς του, δύο στις δέκα έχουν εμβολιαστεί με τις περισσότερες  να φοβούνται, ενώ στον νομό Σερρών, από όπου κατάγεται και διατηρεί το ιατρείο του, «ούτε ούτε οι μισοί είναι εμβολιασμένοι».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ