Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
x

ΣΕ ΘΡΥΛΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ THESSALONIKI WALKING TOURS

Στο πλαίσιο των φθινωπορινών δράσεων που υλοποιεί η ομάδα, το ερχόμενο Σάββατο ξεναγεί το κοινό σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Σε θρυλικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης «τρυπώνει» το Thessaloniki Walking Tours το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

Ξενοδοχεία ορατά αλλά και αόρατα, ξενοδοχεία που διατήρησαν ή και έχασαν τη χρήση τους μέσα στο χρόνο, μερικά σε άριστη κατάσταση κι άλλα απλώς φαντάσματα, τροφοδοτούν τις αφηγήσεις μας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Με ξεναγό τη Χριστίνα Μαβίνη, αναζητούμε τα νήματα που δένουν αυτούς τους χώρους μεταξύ τους, εντοπίζουμε τις λεπτομέρειες που συγκροτούν τον αρχιτεκτονικό τους χαρακτήρα και ακούμε τα βήματα των ανθρώπων που φιλοξενήθηκαν σε αυτά: ταξιδιώτες, επισκέπτες, έμποροι από άλλες πόλεις, αντιπρόσωποι εταιρειών ή απλώς πρόσωπα που τα έφερε η τύχη και η ζωή και βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη αλλάζοντας τα δεδομένα στην ανθρωπογεωγραφία της.

Ξεκινώντας από τον ανακαινισμένο χώρο όπου κάποτε βρισκόταν το ξενοδοχείο Βιέννη και καταλήγοντας στο τετράγωνο των ξενοδοχείων στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Κομνηνών βλέπουμε την πόλη από μια αναπάντεχη οπτική γωνία αναδεικνύοντας τη γοητεία χώρων και σημείων που προσπερνάμε βιαστικά» σημειώνει η ανακοίνωση.

Σημείο συνάντησης: Εγνατία με Δωδεκανήσου (μπροστά στην ALPHA BANK)

Ώρα: 11πμ.

Συμμετοχή: 10 ευρώ

Πληροφορίες/ κρατήσεις: info@thessalonikiwalkingtours.com & 6978186900-1

Δείτε όλο το πρόγραμμα του Thessaloniki Walking Tours ΕΔΩ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ