Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
x

ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΟΛΗ Η ΝΔ - ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κυβερνητικά και κομματικά στελέχη μαζί με βουλευτές συγκροτούν κλιμάκια που επισκέπτονται όλη τη χώρα - Ο στόχος για το καλοκαίρι.

Μεικτά κλιμάκια αποτελούμενα από στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος, αλλά και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζουν κι αυτή την εβδομάδα να οργώνουν τη χώρα με περιοδείες και συναντήσεις με πολίτες στη βάση συγκεκριμένου προγράμματος, το οποίο είναι προφανές ότι σηματοδοτεί εκλογές.

Στη Νέα Δημοκρατία δεν θέλουν να αφήσουν το καλοκαίρι ανεκμετάλλευτο, για αυτό και κεντρικά έχει γίνει συγκεκριμένος προγραμματισμός, ώστε εντός της θερινής περιόδου να καλυφθούν όλες οι εκλογικές περιφέρειες της χώρας, όπως είναι πρόθεση τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και του γραμματέα του κόμματος, Παύλου Μαρινάκη.

Χωρίς αυτό να σημαίνει πρόωρες εκλογές, όπως λένε στελέχη της ΝΔ, όμως το πλήθος των επισκέψεων και η χρονική πίεση δείχνουν ότι από καλοκαίρι μύρισε φθινόπωρο...

Μετά τη Β' Θεσσαλονίκης την προηγούμενη εβδομάδα, στην οποία βρέθηκαν τρία κλιμάκια της ΝΔ, από αύριο και μέχρι την Παρασκευή κλιμάκια θα επισκεφτούν διάφορες περιοχές της χώρας.

Ο προγραμματισμός προβλέπει για τη Βόρεια Ελλάδα επισκέψεις στην Πιερία, τη Φλώρινα και τη Ροδόπη.

Συγκεκριμένα:

Μεθαύριο Τετάρτη στον νομό Πιερίας θα βρίσκεται κλιμάκιο αποτελούμενο από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο και τους βουλευτές Στάθη Κωνσταντινίδη, Στράτο Σιμόπουλο και Βασίλη Σπανάκη.

Την ίδια μέρα στον νομό Φλώρινας περιοδεύει κλιμάκιο με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον υφυπουργό Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Δημήτρη Γαλαμάτη και τους βουλευτές Παρασκευή Βρυζίδου, Στέφανο Γκίκα και Θανάση Καββαδά.

Στον νομό Ροδόπης, επίσης την Τετάρτη θα περιοδεύσει κλιμάκιο με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον υφυπουργό Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη, τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους και τους βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή, Κωνσταντίνο Βλάση και Σπύρο Τσιλιγγίρη.

Εκτός Βόρειας Ελλάδας, αύριο κλιμάκιο, με επικεφαλής τον Παύλο Μαρινάκη και τον γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ, Στέλιο Κονταδάκη, θα επισκεφτεί τον δήμο Παιανίας, ενώ άλλο κλιμάκιο θα επισκεφτεί τον νομό Αιτωλοακαρνανίας, αποτελούμενο από τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση, τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Κώτσηρα, τον γενικό γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Λεωνίδα Χριστόπουλο και τους βουλευτές Γιώργο Αμανατίδη, Γιάννη Ανδριανό και Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου.

Αύριο επίσης κλιμάκιο θα βρεθεί και στη Νάξο, αποτελούμενο από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, τους γενικούς γραμματείς Δικαιοσύνης, Πάνο Αλεξανδρή και Νησιωτικής Πολιτικής και Αιγαίου, Μανώλη Κουτουλάκη και τους βουλευτές Χρήστο Δερμεντζόπουλο, Γιάννη Κεφαλογιάννη και Θέμη Χειμάρα.

Τέλος την ερχόμενη Παρασκευή στον νομό Καρδίτσας θα περιοδεύσει κλιμάκιο με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Γεωργαντά, τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστο Δήμα, τον γενικό γραμματέα Συντονισμού της Κυβέρνησης, Θανάση Κοντογεώργη και τους βουλευτές Σάββα Αναστασιάδη, Κωνσταντίνο Κόλλια και Θανάση Λιούπη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ