Τρίτη 13 Απριλίου 2021
x

ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

Πηγές της Αρχιεπισκοπής Αθηνών τόνισαν πως οι ιεράρχες, όπως και ο Αρχιεπίσκοπος έκαναν τα απαραίτητα τεστ και τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας.

Σε προληπτική αυτοαπομόνωση έχει τεθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και τα μέλη τα Διαρκής Ιεράς Συνόδου, μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε μέλος της ΔΙΣ.

Μιλώντας στην «Καθημερινή» πηγές της Αρχιεπισκοπής Αθηνών τόνισαν πως οι ιεράρχες -συμπεριλαμβανομένου- του Αρχιεπισκόπου έκαναν τα απαραίτητα τεστ και τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όλα τα τα τεστ ήταν αρνητικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κατά τη διάρκεια των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου υπήρξε κρούσμα (σ.σ. ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος), ωστόσο -όπως τονίζεται- οι ιεράχες τηρούσαν τις αποστάσεις και όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Σημειώνεται πως ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και κρίθηκε σκόπιμο να μεταβεί με C-130 στην Αθήνα και στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός για την ενδεδειγμένη θεραπευτική φροντίδα.

Όπως τονίζεται ο κ.κ. Αναστάσιος παρουσιάζει ήπια συμπτώματα του ιού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ