Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
x

ΣΑΜΟΣ: ΕΓΛΕΙΨΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ (VIDEO)

Μέσω των εικόνων που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες της συγκεκριμένης πράξης.

Αντιδράσεις προκάλεσε videο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου φαίνεται μετανάστης σε σούπερ μάρκετ στη Σάμο να γλείφει συσκευασία γαλακτοκομικού προϊόντος από ψυγείο και να την επιστρέφει από εκεί που την πήρε γελώντας.

Το video λίγων δευτερολέπτων που καταγράφηκε σε κατάστημα στο Βαθύ, διαδόθηκε και το ζήτημα πήρε διαστάσεις, αφού οι μετανάστες προέβησαν σε μια ανεπίτρεπτη ενέργεια την ώρα που τα υγειονομικά μέτρα είναι αυστηρά λόγω της πανδημίας.Μέσω των εικόνων που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες της συγκεκριμένης πράξης.

Για το εν λόγω συμβάν μίλησε και ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος, ο οποίος με ανάρτηση του στο Facebook τονίζει:

«Για το βίντεο σε κατάστημα της Σάμου που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό τύπο ( όπου εμφανίζεται 1 μετανάστης να γλείφει προκλητικά γελώντας συσκευασία τροφής και ο άλλος να βιντεοσκοπεί επίσης γελώντας) η Αστυνομία έπραξε με ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ το καθήκον της, έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά-εν μέσω πανδημίας-πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για τη περιφρούρηση της δημόσιας ασφάλειας και υγείας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ