Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022
x

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ STEAM FESTIVAL ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επτά θεματικά εργαστήρια, 24 ομάδες, 118 μαθητές και μαθήτριες με ένα σκοπό. Να καταπλήξουν με τις δεξιότητές τους στις θετικές επιστήμες.

Το 1ο STEAM festival της Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στις 11 π. μ. στην αίθουσα Ριάδης της ΔΕΘ οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων Ανδρεάδη.

Επτά θεματικά εργαστήρια, 24 ομάδες, 118 μαθητές και μαθήτριες με ένα σκοπό, να καταπλήξουν τους επισκέπτες με τις δεξιότητές τους στις θετικές επιστήμες που αναπτύσσουν μέσα από το πρόγραμμα STEAM Learning Project που εφαρμόζουν τα Εκπαιδευτήρια.

Υπό τον συντονισμό και την επίβλεψη των εκπαιδευτικών τους, τα παιδιά θα λύσουν μαθηματικούς γρίφους, θα χτίσουν την δική τους πόλη, θα προγραμματίσουν ρομπότ, θα εμπνευστούν τις δικές τους collection ρούχων, θα σχεδιάσουν ψηφιακά την δική τους αφίσα, θα κάνουν πειράματα νανοτεχνολογίας και ηλεκτρισμού, θα ταξιδέψουν το κοινό στο διάστημα, θα το εισάγουν στη θεωρία των πιθανοτήτων και στα εφαρμοσμένα μαθηματικά, θα λύσουν γρίφους και θα φτιάξουν κατασκευές υδροδυναμικής, επισημαίνει σχετική ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ