Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΡΟΚΑ: ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΟΝΕ ΔΕΝ ΝΙΚΑΜΕ,ΚΑΙ Η ΡΕΑΛ ΘΑ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡ (VID)

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπορεί να μην είχε ευκαιρίες όμως έπαιξε… μονότερμα τον Απόλλωνα Λάρισας!

Στο λάθος από το οποίο και ήρθε το φάουλ που έγινε γκολ για τον Απόλλωνα Λάρισας αλλά και στη βαρύνουσα σημασία που έχει για τον Ηρακλή η απουσία του Εμάνουελ Περόνε στάθηκε ο Μανουέλ Ρόκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός του «Γηραιού» στη συνέντευξη Τύπου:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικό και από τις δύο πλευρές, όμως ο Απόλλωνας Λάρισας μας πίεσε αρκετά, αναπτύσσοντας περισσότερες πρωτοβουλίες.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά, καθώς έδωσαν τα πάντα και ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Μπορεί να μην είχαμε ευκαιρίες, αλλά βελτιωθήκαμε στην κυκλοφορία και τους παίξαμε μονότερμα.

Πληρώσαμε ένα αβίαστο λάθος, από αυτά που κρίνουν τέτοια παιχνίδια σε αυτήν την κατηγορία. Ένα λάθος, που δεν μπορεί να χρεωθεί μόνο σε ένα παιδί, καθώς όλοι κερδίζουμε και όλοι χάνουμε.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας, με τον Απόλλωνα Λάρισας να διαθέτει εξαιρετικές μονάδες, αλλά έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, στον οποίο δεν έπρεπε να ρισκάρεις κυκλοφορώντας τη μπάλα. Κρατώ το δεύτερο ημίχρονο.

Είναι πολύ σημαντική η απουσία του Περόνε, καθώς δεν έχουμε άλλον παίκτη με το αγωνιστικό προφίλ του. Ακόμη και η Ρεάλ να παίξει χωρίς κλασικό «9άρι» θα δυσκολευτεί να βάλει γκολ.

Κανονικά οι ομάδες – και ιδίως ο Ηρακλής – πρέπει να έχουν άλλους δύο ή τρεις κλασικούς σέντερ φορ, όμως εμείς έχουμε μόνο τον Περόνε. Παυλίδης, Ρόβας και Νιαμπούγιου προσπαθούν, αλλά δεν έχουν τα χαρακτηριστικά του Περόνε.

Με Περόνε κερδίζουμε, χωρίς τον Περόνε δεν έχουμε κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ