Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΑΧΙΑΟΥ – ΠΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Πέντε στελέχη της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα-Νίκος Ταχιάος» επιλέγουν το δρόμο της ανεξαρτητοποίησης. Εντός της ημέρας η ανακοίνωση

Κλίμα αναταραχής επικρατεί στην παράταξη του Νίκου Ταχιάου, με φόντο την ενδεχόμενη συμμετοχή συμβούλων του συνδυασμού του στο νέο σχήμα διοίκησης, μετά από πρόταση του νέου δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε στελέχη της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα-Νίκος Ταχιάος» επιλέγουν τον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης. Πρόκειται για τους Σωκράτη Δημητριάδη, Νίκο Ζεϊμπέκη, Ιωάννα Κοσμοπούλου, Μιχάλη Κούπκα και Δήμητρα Ακριτίδου.

Οι πέντε σύμβουλοι, οι οποίοι αναμένεται να αποστείλουν επιστολή ανεξαρτητοποίησης, διαφωνούν με τις ενέργειες του επικεφαλής τους Νίκο Ταχιάο στο θέμα των συνεργασιών για τη νέα διοίκηση του δήμου. Χρεώνουν μάλιστα στον κ. Ταχιάο ολιγωρία καθώς όπως αναφέρουν θα μπορούσαν να έχουν δρομολογηθεί νωρίτερα κάποιες εξελίξεις σε επίπεδο παρατάξεων για την επόμενη μέρα στον δήμο.

Από την πλευρά του πάντως ο κ. Ταχιάος είχε έντονα ενοχληθεί όταν άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες, ότι ο κ. Ζέρβας έχει έρθει σε συμφωνία με στελέχη της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα-Νίκος Ταχιάος»για να συμμετάσχουν στο νέο σχήμα διοίκησης.  Ο κ. Ταχιάος ξεκαθάριζε ότι η όποια συνεργασία πρέπει να βασίζεται σε μια προγραμματική συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ήταν προγραμματισμένη σύσκεψη του κ. Ταχιάου με τους δημοτικούς του συμβούλους, η οποία όμως αναβλήθηκε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ