Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020
x

ΠΤΟΛΕΜΑΐΔΑ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ (VIDEO)

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ το βράδυ της Τρίτης στην Πτολεμαΐδα - Αίσιο τέλος στο συμβάν, στο τμήμα ο πατέρας.

Στιγμές αγωνίας έζησαν το βράδυ της Τρίτης κάτοικοι στην Πτολεμαΐδα, όταν ένας πατέρας απειλούσε, σύμφωνα με τοπικό μέσο, να ρίξει το παιδί του από το μπαλκόνι.

Όπως μεταδίδει χαρακτηριστικά το kozanimedia.gr, υπήρξε άμεσα μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση με τη συμμετοχή της Πυροσβεστικής, ενώ στο σημείο κλήθηκε και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ.

Το περιστατικό έληξε ομαλά λίγο πριν τις 11.30 και όπως αναφέρει το μέσο το 10χρονο παιδί είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στη μητέρα του, ενώ ο πατέρας οδηγήθηκε και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Πτολεμαϊδας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο εν λόγω άντρας φέρεται να είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του και να ζητούσε την επιμέλεια του 10χρονου παιδιού. Καθόλη τη διάρκεια του συμβάντος η μητέρα του παιδιού παρέμεινε έξω από το διαμέρισμα, ζητώντας από τον άνδρα να δώσει τέλος στην όλη περιπέτεια.

Δείτε βίντεο από το σημείο:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ