Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021
x

ΠΣΑΠ ΚΑΤΑ ΕΠΟ: ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ο Σύνδεσμος τονίζει ότι καταστρατηγείται η διαδικασία διεκδίκησης των οφειλομένων αποδοχών των μελών του από τις εργοδότριες ΠΑΕ.

Επίθεση στην ΕΠΟ και στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ομοσπονδίας εξαπέλυσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Ο Σύνδεσμος κάνει λόγο για κατάφορη παραβίαση των δικαιωμάτων των μελών του τονίζοντας ότι καταστρατηγείται «η διαδικασία διεκδίκησης των οφειλομένων αποδοχών τους από τις εργοδότριες ΠΑΕ».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΠΣΑΠ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε συμπαιγνία με τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών κ. Ανδρόνικο, υπονομεύουν πλέον απροκάλυπτα την απονομή της αθλητικής δικαιοσύνης.

Η μεν πρώτη με την από 09.04.2020 κατακριτέα και ήδη καταγγελθείσα από τον Σύνδεσμό μας απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της, συνεχίζει να παραβιάζει κατάφωρα το δικαίωμα των μελών μας για παροχή έννομης προστασίας και να καταστρατηγεί τη διαδικασία διεκδίκησης των οφειλομένων αποδοχών τους από τις εργοδότριες ΠΑΕ.

Ο δε πρόεδρος της ΠΕΕΟΔ απέχει πεισματικά από την εκτέλεση των καθηκόντων του, παρά τις έντονες πιέσεις και εκκλήσεις των αντιπροσώπων μας, αρνούμενος να προσδιορίσει δικάσιμο για τις ήδη δεκάδες εκκρεμείς προσφυγές ενώπιον της ως άνω Επιτροπής. Αρνείται δε, δίχως καμία νόμιμη δικαιολογία, να επιτελέσει το έργο που του έχει ανατεθεί, είτε με τηλεσυζήτηση, είτε με φυσική συγκρότηση των μελών της ΠΕΕΟΔ, δεδομένου ότι η Ομοσπονδία έχει ήδη από την 18.05.2020 επανέλθει σε πλήρη λειτουργία, ομοίως δε έχουν ήδη συνεδριάσει τα υπόλοιπα δικαιοδοτικά όργανά της.

Ενόψει των ανωτέρω καλούμε τον πρόεδρο της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ να προσδιορίσει άμεσα και δη μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας δικάσιμο, αλλιώς να παραιτηθεί. Τέλος, καλούμε την ΕΠΟ να προβεί αρχικώς σε άμεσο διορισμό αναπληρωτή προέδρου και στην περίπτωση παραιτήσεως του νυν προέδρου, σε άμεση αντικατάστασή του».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ