Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020
x

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Για ποιους χτυπάει το... καμπανάκι του γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Καλαφάτη;

Ουσιαστική ενθάρρυνση για κοινοβουλευτική δράση και μέσω ερωτήσεων παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρο Καλαφάτη.

Ο Γενικός Γραμματέας δίνει μεγάλη έμφαση στον ουσιαστικό ρόλο του βουλευτή και αυτός ενδυναμώνεται κατά την άποψή του με το έντονο ενδιαφέρον τους που αποτυπώνεται μέσα από τις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις που έχουν το δικαίωμα και καθήκον να καταθέτουν.

«Είναι ο πιο ουσιαστικός τρόπος για να δείξετε και να αποδείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον για τον τόπο σας», σημειώνει πολλές φορές ο κ. Καλαφάτης στις συναντήσεις της Βουλής. Και συμπληρώνει: «Χρησιμοποιήστε στοιχεία, τεκμηριώστε τις και ρωτήστε τους υπουργούς για την διευθέτηση ζητημάτων και την επίλυση προβλημάτων που αφορούν στην περιφέρειά σας».

Είναι άραγε τυχαία η επισήμανση αυτή του κ. Καλαφάτη ή έρχεται σε συνέχεια δημοσιευμάτων, που κατονομάζουν τους βουλευτές της ΝΔ που έχουν επιδείξει τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δραστηριότητα, αλλά και όσους δεν έχουν καταθέσει ούτε ερώτηση στη Βουλή από την εκλογή τους μέχρι σήμερα;

Μήπως το καμπανάκι του γενικού γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ χτυπάει και για τους συντοπίτες βουλευτές της Α' Θεσσαλονίκης, Στράτο Σιμόπουλο και της Β' Θεσσαλονίκης, Σάββα Αναστασιάδη; Προφανώς ο κ. Καλαφάτης δεν έχει καμιά σχέση με τα... καρφώματα των δημοσιευμάτων, όμως να που καμιά φορά η χρονική συγκυρία χτυπάει... περίεργα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ