Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Δεν τίθεται τέτοιας μορφής ενέργεια προς το παρόν για κλείσιμο των καταστημάτων από τα μέλη της «Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης»

Αρνούνται το ενδεχόμενο λουκέτου καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη καθώς μια «τέτοια σπασμωδική κίνηση θα διαταράξει την ήδη βεβαρημένη κατάσταση».

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Εστίασης στη Θεσσαλονίκη που απαντά σε δημοσιεύματα περί κλεισίματος καταστημάτων, αναμένονται νέα μέτρα στήριξης για τον κλάδο πριν η ΠΕΘ προβεί σε άλλες ενέργειες.

Παράλληλα σημειώνεται πως ενημερώνουν τους αρμόδιους για όλα τα θέματα του προκύπτουν για την επιβίωση του κλάδου.

Δείτε την ανακοίνωση:

Με βάση τις πρόσφατες δημοσιεύσεις του τύπου περί κλεισίματος καταστημάτων που αφορούν την εστίαση, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν τίθεται τέτοιας μορφής ενέργεια προς το παρόν από τα μέλη της «Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης».

Παρά το γεγονός ότι το ζήτημα της επιβίωσης είναι πρωταρχικό μέλημα για όλους μας, δεν υπάρχει καμία πρόθεση να προβούμε σε οποιαδήποτε σπασμωδική κίνηση, η οποία θα διαταράξει την ήδη υπάρχουσα βεβαρημένη κοινωνική συνθήκη.

Στα πλαίσια εναρμόνισης με όλο το κλίμα ανησυχίας και ασάφειας που κυριαρχεί στην κοινωνία, η «ΠΕΘ» αναμένει τα νέα μέτρα στήριξης για τον κλάδο και ανάλογα θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειές της. Σε κάθε περίπτωση έχουμε ενημερώσει και έχουμε επικοινωνήσει όλα τα φλέγοντα ζητήματα που έχουν προκύψει στους αρμοδίους, ώστε να καταφέρει ο κλάδος μας να επιβιώσει στην παρούσα και επερχόμενη κρίση λόγω του Covid-19.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ