Σάββατο 15 Αυγούστου 2020
x

ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

O Δήμος Γρεβενών κατέστη επίσημος πλέον φορέας της διαχείρισης των έργων του ΕΣΠΑ, έχοντας την πανελλήνια πρωτιά μαζί με τον Δήμο Νέας Ιωνίας.

O Δήμος Γρεβενών κατέστη επίσημος πλέον φορέας της διαχείρισης των έργων του ΕΣΠΑ, έχοντας την πανελλήνια πρωτιά μαζί με τον Δήμο Νέας Ιωνίας.

Η επίδοση του σχετικού πιστοποιητικού έγινε προς τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Νούτσο, από την Διευθύντρια του φορέα πιστοποίησης LETRINA SA κυρία Μαριαελένα  Κανελλοπούλου, παρουσία των υπαλλήλων των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών τόνισε την πολλή σημαντική δουλειά που έγινε, την προσωπική εργασία και την στενή συνεργασία που έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνεχάρη τους συνεργάτες του στη Διοικητική Διεύθυνση, τις Τεχνικές Υπηρεσίες, το Τμήμα Προγραμματισμού, τις Οικονομικές Υπηρεσίες.

Τόνισε την πρωτιά του Δήμου Γρεβενών σε όλη την Ελλάδα, που τον καθιστά δικαιούχο των έργων του ΕΣΠΑ λέγοντας πως «δεν λειτουργούμε ευκαιριακά, αλλά βλέπουμε σε βάθος, θέλοντας να ανταποκριθούμε πλήρως σε όλο το φάσμα των ενεργειών του ΕΣΠΑ. Στόχος μας είναι η πιστοποίηση και οργάνωση όλων των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του προσώπων, η απόκτηση πλήρους ετοιμότητας».

Με τη σειρά του ο κ. Γιάννης Μητλιάγκας, εκπρόσωπος της εταιρείας μελετών, αναφέρθηκε στο όραμα και το σχέδιο και το συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς που χαρακτήριζαν και χαρακτηρίζουν το Δήμαρχο Γρεβενών και αυτή τη Δημοτική Αρχή και το ξεχωριστό αποτέλεσμα που υπήρξε ανοίγοντας ιδιαίτερες δυνατότητες στο Δήμο Γρεβενών στην εκτέλεση έργων κατά τη διάρκεια της νέας προγραμματικής περιόδου.A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ