Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

PROTERGIA: ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 45% ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Ένα νέο πρόγραμμα που εξασφαλίζει 45% έκπτωση συνέπειας στο ηλεκτρικό ρεύμα, όλο το 24ωρο για δύο, ολόκληρα χρόνια προσφέρει η Protergia.

Ένα πρόγραμμα που εξασφαλίζει 45% έκπτωση συνέπειας στο ηλεκτρικό ρεύμα, προσφέρει η Protergia, το οποίο, όπως τονίζει, απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες και επιβραβεύει τη συνέπεια, προσφέροντας μοναδικά προνόμια στο MAX.

«Ο τομέας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου της MYTILINEOS, δουλεύει στο max, ώστε όλοι να απολαμβάνουμε τις απεριόριστες δυνατότητες του σπιτιού μας», αναφέρει η εταρεία.

Παράλληλα τονίζει πως το εκτιμώμενο όφελος επί του συνόλου των χρεώσεων (ανταγωνιστικών και ρυθμιζόμενων) εκτιμάται σε 120€/έτος. Επιπλέον, η νέα υπηρεσία προσφέρεται χωρίς την καταβολή εγγύησης, εφόσον επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής η πάγια εντολή».

«Με όλες τις υπηρεσίες της» διευκρινίζει η Protergia και προσθέτει «Οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν την εφαρμογή myprotergia, ώστε ανά πάσα στιγμή να ελέγχουν τον λογαριασμό τους και να εξοικονομούν ενέργεια, μέσω χρήσιμων συμβουλών. Γιατί το σπίτι αξίζει πάντα να το ζεις στο MAX».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ