Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ 38 ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ

Σε δύο επιχειρήσεις αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης απέτεψαν την παράνομη μεταφορά συνολικά 38 παράτυπων μεταναστών.

Συνολικά 19 αλλοδαπούς επιχείρησαν να μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας, τρία άτομα, τα οποία συνελήφθησαν στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες διακινήσεις μεταναστών.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, εντόπισαν στην Π.Ε.Ο. Καβάλας-Θεσσαλονίκης, δύο οχήματα με οδηγούς δύο ημεδαπούς ηλικίας 30 και 31 ετών, εκ των οποίων ο πρώτος λειτουργούσε ως προπομπός, τα οποία και ακινητοποίησαν με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν, προέκυψε ότι σε αγροτική περιοχή ανάμεσα στα Κερδύλια και την Ασπροβάλτα αποβίβασαν παράτυπους μετανάστες και έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στην περιοχή εντοπίσθηκαν συνολικά 6 αλλοδαποί.

Επίσης, αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας, σήμερα τα ξημερώματα εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή των Λαγκαδικίων και συνέλαβαν 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο συνολικά 13 παράτυπους μετανάστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ