Σάββατο 30 Μαΐου 2020
x

ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Ο σύλλογος της Τουρκίας βρίσκεται μια ανάσα από τον Σέρβο επιθετικό, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα

Η Μπεσίκτας σύμφωνησε με την Αλ Ιττιχάντ, ώστε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να φορέσει την φανέλα του τούρκικου συλλόγου, σύμφωνα με τη «Fanatik».

Συγκεκριμένα οι «μαυραετοί» τα βρήκαν με τον σύλλογο της Αραβίας και τον παίκτη για δανεισμό 1.5 χρόνου με οψιόν αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπεσίκτας αντιμετωπίζει προβλήματα με το Financial Fair Play, αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να φέρουν διακαώς τον Πρίγιοβιτς αφού έχουν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βέβαια ο Σέρβος επιθετικός θέλει όσο τίποτα άλλο να αποχωρήσει από την Αλ Ιττιχάντ, καθώς έχει στόχο να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το metrosport.gr, πριν από περίπου 20 ημέρες ο Πολωνός ατζέντης του Πρίγιοβιτς ειχε βρεθεί στα γραφεία της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και ειχε κάνει μια πρώτη διαπραγμάτευση για τη μεταγραφή του στους «μαυραετούς».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ