Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020
x

ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ

Στο 2ο ημίχρονο μας έλειπε η συγκέντρωση. Μας παρέσυρε το 0-2 του 1ου ημιχρόνου και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί, δήλωσε ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Στη Βέροια επέστρεψε ξανά μετά τον περσινό δανεισμό του στην ομάδα της Ημαθίας ως αντίπαλος φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Αχιλλέας Πούγγουρας και δήλωσε πως παρά την πληθώρα στόπερ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αποδείξει στον Βλάνταν 'Ιβιτς ότι μπορεί να αγωνιστεί.

Αρχικά δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο. Έχω καλές εμπειρίες από πέρσι. Χάρηκα πολύ το παιχνίδι».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Στο 2ο ημίχρονο μας έλειπε η συγκέντρωση. Μας παρέσυρε το 0-2 του 1ου ημιχρόνου και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την απόδοση μας».

Για τη μη έναρξη του πρωταθλήματος και αν είναι πρόβλημα για τους παίκτες: «Δεν πρέπει να είναι πρόβλημα. Εμείς πρέπει να διατηρήσουμε τους καλούς ρυθμούς προετοιμασίας όποιο και αν είναι το επόμενο παιχνίδι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Όσα και αν είναι τα στόπερ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ εγώ πρέπει να αποδείξω στον προπονητή μου ότι μπορώ να παίξω».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ