Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

Σε ποιες περιοχές αναμένεται νέο πέρασμα της χιονοκακοκαιρίας από το απόγευμα έως και το πρωί της Πέμπτης, όταν τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν

Δεύτερο γύρο χιονοπτώσεων σε αρκετές περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης αναμένεται να φέρει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία-εξπρές που πλήττει τη χώρα μας από τα ξημερώματα, με ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και εισβολή ψυχρών αερίων μαζών από τη βαλκανική χερσόνησο.

Συγκεκριμένα, νέος γύρος κατά διαστήματα πυκνών χιονοπτώσεων αναμένεται από το απόγευμα κυρίως για τα ανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω των 300 μέτρων, όπως τα Βασιλικά, η Γαλάτιστα, το Ζαγκλιβέρι, η Περιστερά και το Λιβάδι, ενώ στα βόρεια ενδεχομένως να επηρεαστούν ο Λαγκαδάς, η Όσσα, ο Σοχός και η Ξυλόπολη. Από τα μεσάνυχτα αναμένεται να επηρεαστεί εκ νέου ο Χορτιάτης, το Ασβεστοχώρι, το Φίλυρο, το Ρετζίκι, τα Πεύκα και πιθανόν και υψηλότερα στρώματα του Πανοράματος.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες να χιονίσει ασθενώς για λίγο και μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, με έμφαση τα ανατολικά του, σε ένα σύντομο, ωστόσο, πέρασμα της δεύτερης φάσης της κακοκαιρίας.

Η θερμοκρασία στον νομό θα κυμανθεί έως αύριο το πρωί από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Τα φαινόμενα θα παύσουν το πρωί της Πέμπτης.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ