Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020
x

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ

Η συναυλία με την αγαπημένη τραγουδίστρια θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου.

Με ένα μουσικό ταξίδι με ξεναγό τη μοναδική Γλυκερία ολοκληρώνονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που ο δήμος Ωραιοκάστρου και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού διοργανώνουν φέτος για πρώτη φορά στην καρδιά του καλοκαιριού, μετατρέποντας το "Πολιτιστικό Φθινόπωρο" σε "Πολιτιστικό Καλοκαίρι".

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου. Λόγω των μέτρων για την προστασία από την πανδημία Covid-19 η είσοδος είναι δωρεάν μόνο με προσκλήσεις και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι πολίτες μπορούν να προμηθεύονται τις προσκλήσεις από την Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020, μέχρι την εξάντλησή τους από το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

"Για πρώτη φορά φέτος στον δήμο μας πραγματοποιούμε πολιτιστικές εκδηλώσεις στην καρδιά του καλοκαιριού. Διοργανώνουμε το Πολιτιστικό Καλοκαίρι υπό τις ειδικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τον Covid-19 και λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, ώστε να διαφυλάξουμε την υγεία όλων. Με περισσότερη σύνεση και αίσθηση ατομικής ευθύνης, αλλά εξίσου δυναμικά, συμμετέχουμε σε μία μουσική πανδαισία που μετατρέπει κάθε γωνιά του τόπου μας σε μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά. Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι ρίχνει αυλαία με τη συναυλία της Γλυκερίας, που θα μας ταξιδέψει με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια", τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.Λίγα λόγια για τη συναυλία

• Μουσικό Ταξίδι με τη Γλυκερία

Η Γλυκερία μάς καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι στη μουσική, για μία μόνο βραδιά ξεχωριστής διασκέδασης.

Ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με αγαπημένα τραγούδια λαϊκά – έντεχνα – παραδοσιακά- Σμυρναίικα, καθώς και τις επιτυχίες της σπουδαίας μας ερμηνεύτριας, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «Ακολούθησα ένα αστέρι», στο οποίο καινούρια τραγούδια μπερδεύονται γλυκά με παλαιότερα, που με μια διαφορετική μουσική ματιά, αλλά και τη μεστή ερμηνεία της Γλυκερίας παίρνουν νέα πνοή.

Πλαισιωμένη από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. Μαζί της δυο ταλαντούχοι ερμηνευτές.

Πληροφορίες
Ημερομηνία: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020
Τόπος: Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου
Ώρα: 20.00

Είσοδος δωρεάν μόνο με προσκλήσεις. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Διευκρινίζεται ότι λόγω των μέτρων που ισχύουν για την προστασία από τον κορωνοϊό στις συναυλίες θα ισχύσει μειωμένη πληρότητα
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ