Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020
x

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κήρυξε τον δήμο Λαγκαδά, Χαλκιδέων και Διρφύων - Μεσσαπίων Ευβοίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας για έξι μήνες κήρυξε τους δήμους Λαγκαδά, Χαλκιδέων και Διρφύων-Μεσσαπίων Ευβοίας ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στις περιοχές.

Ειδικότερα, η κήρυξη αφορά τους δήμους:

   ▪ Χαλκιδέων (εκτός της κοινότητας Ανθηδόνας) και Διρφύων - Μεσσαπίων (εκτός της κοινότητας Στροπώνων της Δημοτικής Ενότητας Διρφύων και της Κοινότητας Αγίας Σοφίας της Δημοτικής Ενότητας Μεσσαπίων) της Π.Ε. Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και

   ▪ Λαγκαδά (εκτός της κοινότητας Αρδαμερίου της Δημοτικής Ενότητας Κορώνειας), της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους) που εκδηλώθηκαν, από 6 έως 9 Αυγούστου 2020.

Οι Κοινότητες Ανθηδόνας, Αρδαμερίου, Στροπώνων και Αγίας Σοφίας, που επλήγησαν εκ νέου από έντονα καιρικά φαινόμενα, είναι ήδη κηρυγμένες σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Οι εν λόγω κηρύξεις θα ισχύουν για έξι (6) μήνες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ