Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019
x

ΠΟΛΑΚΗΣ: ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΝΑΝΟΓΙΛΕΚΩΝ

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για χρηματισμό του ιδίου και του Αλέξη Τσίπρα από φαρμακευτικές.

Τη δήλωση που έκανε νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης περί χρηματισμού Τσίπρα και Πολάκη, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αν. υπουργός Υγείας.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, «Γελάσαμε πάλι σήμερα... μάλλον ζορίστηκε πολύ ο υπουργός νανογιλέκων και μπουλντοζιέρης του Ελληνικού από το ρεπορτάζ της Ελβετικής τηλεόρασης για τη νοβαρτις...».

Μιλώντας νωρίτερα στο documentonews.gr, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε για την ίδια υπόθεση: «Όταν έχεις παραδεχθεί στην ελβετική τηλεόραση πως η Novartis χρημάτιζε πολιτικούς και γιατρούς αλλά έσωζε και κόσμο και έχεις καταλάβει πως έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου ενώ κλαιγόσουν στα κανάλια πως δεν υπάρχει σκάνδαλο και θα γδάρεις τους εχθρούς σου ζωντανούς, τότε λες -πετώντας την μπάλα στο διάστημα- πως τα πήρε ο Τσίπρας και ο Πολάκης από τη Novartis. Αφενός γελούν και τα κομοδίνα και αφετέρου μάλλον το γνωστό πρόβλημα συμπεριφοράς περνάει πλέον σε άλλη σφαίρα αντιμετώπισης… Χρειάζεται ειδικός επιστήμονας και όχι πολιτικός αντίπαλος!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ