Τρίτη 9 Αυγούστου 2022
x

ΠΚΜ: ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο διοικητήριο την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης καλωσόρισε την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Προγραμματισμού και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αηδονά και τα μέλη της Επιτροπής στο Διοικητήριο.

«Οι συνεδριάσεις της Επιτροπής σε διαφορετική Περιφερειακή Ενότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνεται πράξη η αποκέντρωση», σημειώνεται στην ανακοίνωση της αντιπεριφέρειας Κιλκίς, και ο κ. Βεργίδης υπογράμμισε πως αυτή η διαδικασία υπό τη σκέπη της προέδρου κ. Αηδονά δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της Επιτροπής να επικοινωνήσουν το έργο της με το βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Η πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αηδονά ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη για τη συνεργασία, όπως και τις περιφερειακές συμβούλους Νατάσα Σωτηριάδου και Γενοβέφα (Έφη) Ναβροζίδου και εκτίμησε πως, μέσα από τη διαδικασία (σ.σ. τη συνεδρίαση της Επιτροπής σε διαφορετική περιφερειακή ενότητα) τα μέλη της Επιτροπής επικοινωνούν με τις τοπικές κοινωνίες, ενισχύοντας τους υφιστάμενους διαύλους επικοινωνίας, όπως άλλωστε έχει επισημάνει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι περιφερειακές σύμβουλοι Νατάσα Σωτηριάδου και Γενοβέφα (Εφη) Ναβροζίδου ευχήθηκαν καλή δύναμη και επιτυχίες στα μέλη της Επιτροπής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ