Σάββατο 4 Ιουλίου 2020
x

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Ίσως ο πρωθυπουργός να κάνει βόλτα στην πόλη και να συναντηθεί με πολίτες - Η περιπέτεια της υγείας του υιού Δημαρέλου και ο... ασυγκράτητος Βούγιας

-Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η κατάρτιση του προγράμματος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Τρίτη. Δεδομένα είναι τρία. Η πρώτη συνάντησή του αμέσως μετά την πρωινή άφιξή του στην πόλη θα είναι με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα. Η δεύτερη συνάντησή του θα είναι με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα. Και το τρίτο ραντεβού, που έχει κλείσει είναι στο Διοικητήριο, όπου θα έχει σύσκεψη, την οποία προετοιμάζουν ο υφυπουργός, Θεόδωρος Καράογλου και η διευθύντρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στην πόλη, Μαρία Αντωνίου. Επειδή όμως ο κ. Μητσοτάκης θα φύγει με τη βραδινή πτήση από τη Θεσσαλονίκη, μένει αρκετός χρόνος και για άλλες εκδηλώσεις. Μια ιδέα την έχουμε, αλλά είναι πολύ πρώιμο να πούμε. Πάντως, τα αιτήματα προς πολλές κατευθύνσεις για επισκέψεις και συναντήσεις του πρωθυπουργού είναι πολλά. Πάρα πολλά... Και πολλοί θα στενοχωρηθούν, όσο κι αν πιέζουν για να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό. Αν μπορούμε κάτι να... ψυχανεμιστούμε είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να φύγει από την πόλη χωρίς να κάνει βόλτα και να συναντηθεί με πολίτες... Αγαπημένη του συνήθεια, που αν ρισκάρουμε μια πρόβλεψη, δεν πρόκειται να παραλείψει ούτε την Τρίτη. Απλώς, τέτοια events δεν ανακοινώνονται ειδικά αυτή την εποχή για ευνόητους λόγους.

-Με ένα λιτό και ουσιαστικό μήνυμα, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Θωμάς Βράνος συμμετείχε στον διαδικτυακό μαραθώνιο, που διοργανώνει για σήμερα η Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος. Ο σκοπός ιερός. Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ θα εξελιχθεί ο διαδικτυακός μαραθώνιος για την προβολή και οικονομική υποστήριξη του έργου του Συλλόγου Γονιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα». Το μήνυμα του κ. Βράνου: «Κάνουμε πράξη την αγάπη μας και στηρίζουμε τα παιδιά και τις οικογένειες της Φλόγας».

-Δεν κρατιέται ο Σπύρος Βούγιας για να πάει στη θάλασσα. Με τους περιορισμούς στις διανομαρχιακές μετακινήσεις έκανε το πρώτο του μπάνιο εντός νομού Θεσσαλονίκης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Μόλις όμως άνοιξαν οι μετακινήσεις έφυγε για Χαλκιδική και στην αγαπημένη του Ελάνη για την πρώτη βουτιά μεσοβδόμαδα. Κι επειδή δεν παραλείπει την άλλη μεγάλη αγάπη του, το σινεμά, παρακολουθεί στενά το πρώτο διαδικτυακό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, που φέτος έγινε εκτός αιθουσών.

-Την περιπέτεια της υγείας του μικρού του γιου μοιράστηκε στο Facebook ο Γιώργος Δημαρέλος. Σχεδόν ένα μήνα στο νοσοκομείο εν μέσω κορωνοϊού ήταν το παιδί και η οικογένεια. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο Βασίλης είναι στο σπίτι του. Καλή ανάρρωση, περαστικά να είναι, υγεία και τύχη στο παιδί. Με κάτι τέτοια εκτιμάμε το υπέρτατο αγαθό της υγείας. Όπως ορθώς λέει κι ο Γιώργος Δημαρέλος «Υγεία πάνω από όλα. Όλα τα άλλα γίνονται. Κι αν δεν γίνονται, δεν πειράζει. Να είμαστε καλά».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ