Τρίτη 13 Απριλίου 2021
x

ΠΙΕΡΙΑ: ΕΚΛΕΒΑΝ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ-20.700 ΕΥΡΩ Η ΛΕΙΑ

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 30 και 27 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εννέα περιπτώσεις κλοπής και απόπειρες κλοπής, σε σταθμούς βάσης τηλεπικοινωνιών σε περιοχές της Πιερίας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 30 και 27 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι, ενεργώντας από κοινού, το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο έως το Νοέμβριο του 2017, διέπραξαν 7 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπής ηλεκτρικών συσσωρευτών, παραβιάζοντας σταθμούς βάσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών στην Μεθώνη, το Αιγίνιο και το Κίτρος.

Η συνολική αξία των κλεμμένων συσσωρευτών, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 20.700 ευρώ.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ