Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
x

ΠΕΤΣΑΣ: ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ CITY PLAZA;

Για κωμικοτραγική υπόθεση που ξεγυμνώνει την ανευθυνότητα και την ανεπάρκεια της προηγούμενης κυβέρνησης κάνει λόγο ο κυβ. εκπρόσωπος.

Στην καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την κατάληψη του κτηρίου του ξενοδοχείου City Plaza αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μετά την απόφαση που προέκυψε ύστερα από προσφυγή της ιδιοκτήτριας του οικήματος.

«Χθες τo Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα για την κατάληψη. Ο λογαριασμός; 312.500 ευρώ. Θα τον πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανεύθυνη συμπεριφορά του; Ή θα τον φορτώσει και αυτόν στους φορολογούμενους;» τονίζει ο κ. Πέτσας .

Επισημαίνει ότι «η κατάληψη, για τρία ολόκληρα χρόνια, του ξενοδοχείου City Plaza είναι μια κωμικοτραγική υπόθεση που ξεγυμνώνει την ανευθυνότητα και την ανεπάρκεια της προηγούμενης κυβέρνησης» υπογραμμίζοντας ότι η κατάληψη έληξε στις 10 Ιουλίου 2019, «μόλις δηλαδή έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, προφανώς επειδή οι "αλληλέγγυοι καταληψίες" γνώριζαν ότι η νέα κυβέρνηση θα έκανε αυτό που έπρεπε» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ