Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΠΕΤΣΑΣ ΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ: ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Όλοι οι Έλληνες είδαν χθες μια φαρσοκωμωδία στη Βουλή, τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ «να ζητήσει συγγνώμη για την κοροϊδία»

Για φαρσοκωμωδία και παντελή έλλειψη σοβαρότητας κάνει λόγο σε σημερινή ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους υδρογονάνθρακες και τα ΕΛΠΕ.

«Όλοι οι Έλληνες είδαν χθες μια φαρσοκωμωδία στη Βουλή όπου άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν «παρών» και άλλοι καταψήφισαν τις συμβάσεις για τα δικαιώματα έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων που οι ίδιοι είχαν υπογράψει!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος. Και συνεχίζει: «Αυτό ήταν το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Σοβαρότης μηδέν από τον ΣΥΡΙΖΑ», καθώς είχε προηγηθεί η δήλωση του βουλευτή του και Τομεάρχη Οικονομίας κ. Ν. Παππά που χαρακτήριζε σκάνδαλο «μια διαφαινόμενη πώληση» των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), «ξεχνώντας» ότι αυτή είχε αποφασιστεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ήταν Υπουργός!».

«Στο τρίτο επεισόδιο» προσθέτει η ανακοίνωση, «κατά δήλωση του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Σαρακιώτη στην εκπομπή Brainstorming του Action24, στόχος της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν «να παραμείνουν τα ΕΛΠΕ στο δημόσιο»! Μαθαίνουν λοιπόν οι Έλληνες πολίτες και όλοι οι επενδυτές ότι η προηγούμενη κυβέρνηση υπέγραφε Συμβάσεις που δεν ήθελε ποτέ να εφαρμόσει, ενώ διενεργούσε διαγωνισμούς, όπως αυτός για την πώληση του 50,1% των ΕΛΠΕ (18.04.2018, βλέπε σχετικά εδώ ) που ήταν προσχηματικοί».

«Τόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσο, κυρίως, ο κ. Τσίπρας, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη για την κοροϊδία. Επίσης, αναφορικά με τα ΕΛΠΕ, οφείλουν να απαντήσουν σήμερα πότε θα επιστρέψουν στους Έλληνες φορολογούμενους όλα τα έξοδα για την πρόσληψη και αποζημίωση νομικού, στρατηγικού και χρηματοοικονομικού συμβούλου που πραγματοποίησε το ΤΑΙΠΕΔ για την υποτιθέμενη, όπως αποδεικνύεται, ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Πέτσας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ