Δευτέρα 19 Απριλίου 2021
x

ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ 10 ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Οι δέκα νοσηλεύτριες με ειδίκευση στις ΜΕΘ πέταξαν από την Κρήτη για τη Θεσσαλονίκη δείχνοντας το μεγαλείο της ψυχής τους εν μέσω πανδημίας.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι άρχισαν να φτάνουν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου οι νοσηλεύτριες προκειμένου να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να δώσουν μάχη με τον κορωνοϊό και να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στα νοσοκομεία.

Πρόκειται για 10 συνολικά νοσηλεύτριες με ειδίκευση στις ΜΕΘ που εθελοντικά ζήτησαν να πάνε στη Θεσσαλονίκη που δοκιμάζεται από τον κορωνοϊό με σκοπό να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους και τους ασθενείς.

«Η Βασιλική, η Ολυμπία, η Ευαγγελία, η Άρτεμις, η Κατερίνα, η Μαλαματή, η Ευφροσύνη, η Ανθή, η Χρυσούλα και η Πηνελόπη, δήλωσαν εθελοντικά ότι μπαίνουν στην πρώτη γραμμή της μάχης στο πλάι των συναδέλφων τους στη Β. Ελλάδα. Από αύριο αναλαμβάνουν υπηρεσία στο «Ιπποκράτειο», έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στο Twitter.

Όπως σημείωσε ο υπουργός, «δεν είναι οι μόνες, καθώς όπως με πληροφορούν οι Διοικητές των ΥΠΕ, από περιοχές που δεν πλήττονται τόσο πολύ, και άλλοι δήλωσαν ότι θέλουν να πάνε στη Θεσσαλονίκη, στη Β. Ελλάδα για να βοηθήσουν».

«Υποκλίνομαι στο μεγαλείο ψυχής και τη λεβεντιά αυτών των παιδιών. Υποκλίνομαι και δεσμεύομαι σ’ αυτούς, αλλά και σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους του Ε.Σ.Υ., που αγωνίζονται ηρωικά σε αυτή την πρωτοφανή πανδημία, ότι θα τους σταθούμε και θα τους στηρίξουμε έμπρακτα, όπως μας στέκονται και μας στηρίζουν μέρα-νύχτα μήνες τώρα. Υποκλίνομαι», σημείωσε.

Φωτογραφία/πληροφορίες: cretapost.gr

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ