Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020
x

ΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Ο ΜΙΣΙΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο Γιόζιπ Μίσιτς υποβάλλεται σε επέμβαση και όλοι στον ΠΑΟΚ περιμένουν τα αποτελέσματα της με την ευχή ότι σύντομα θα ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Γιόζιπ Μίσιτς, περνά την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να απαλλαγεί από την κύστη που δημιουργήθηκε στη βουβωνική του χώρα. Ο Μίσιτς βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πατρίδα του και κοντά στην οικογένειά του.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τη νεογέννητη κόρη (το δεύτερο παιδί του) κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει εξαιτίας της καραντίνας λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, από τη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο εντοπίστηκε τυχαία όταν οι παίκτες του Δικεφάλου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις ρουτίνας, ο ίδιος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Και όχι μόνο αυτός, καθώς και οι συμπαίκτες του σοκαρίστηκαν.

Όλοι στον ΠΑΟΚ περιμένουν τη σημερινή επέμβαση και τα αποτελέσματά της, που θα καθορίσουν και τη θεραπεία που θα ακολουθήσει, με την ευχή ότι πολύ σύντομα ο Κροάτης θα ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και έτσι κλείνει άδοξα για αυτόν μια αγωνιστική περίοδος στην οποία και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του.

Όπως και να έχει αυτή την ώρα προέχει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας και να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ