Τετάρτη 14 Απριλίου 2021
x

ΠΕΛΩΝΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρει σε δήλωσή της πως η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε τρικάκια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

«Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που προσπαθεί, με τη συμπαράσταση των πολιτών, να βγάλει τη χώρα από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες», αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ως απάντηση στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τα τεκταινόμενα στη Νέα Σμύρνη και την επίθεση του Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση για τα βίντεο που κατέγραψαν αστυνομική βία σε βάρος ενός νεαρού.

Και επισημαίνει: «Έχει, όμως, δυστυχώς, μια αντιπολίτευση που επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος. Ο κ. Τσίπρας το έκανε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνει και με τα γεγονότα στην πλατεία Νέας Σμύρνης - τα οποία ήδη διερευνώνται.

Εκεί όπου η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε "αυθορμήτως", ανάμεσα σε άλλα χυδαία τρικάκια και κάποια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού (επισυνάπτεται φωτογραφία). Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...Και δυστυχώς, ούτε συνετού, όπως απαιτεί η συγκυρία», καταλήγει η δήλωση της κ. Πελώνη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ