Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΠΕΛΛΑ: ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗ ΦΟΥΣΤΑΝΗ

Τα τέσσερα κρούσματα είναι από το στενό περιβάλλον του 66χρονου κτηνοτρόφου και ένα είναι ορφανό. Φόβοι για περισσότερα κρούσματα.

Στα πέντε έχουν φτάσει τα κρούσματα κορωνοϊού στη Φούστανη Πέλλας, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση.

Όπως ανέφερε στο τηλεοπτικό σταθμό Open o κ. Μπάτσης, τα τέσσερα κρούσματα είναι από το στενό περιβάλλον του 66χρονου κτηνοτρόφου και ένα είναι ορφανό.

Πληροφορίες του karatzova.com, κάνουν λόγο για 78χρονη γυναίκα που δεν έχει σχέση με το περιβάλλον του κτηνοτρόφου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Συνολικά λοιπόν τα επίσημα, επιβεβαιωμένα κρούσματα μέχρι αυτή την ώρα στην Π.Ε. Πέλλας  είναι έξι: Πέντε στη Φούστανη Αλμωπίας και ένα στο Μαυροβούνι Σκύδρας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Δάνης Τζαμπτζής είχε δηλώσει στον ΣΚΑΙ ότι υπάρχουν φόβοι και για άλλα κρούσματα τόσο στη Φούστανη όσο και σε άλλες περιοχές όπως το Τριφύλλι.

Παράλληλα, με αφορμή την καραντίνα που τέθηκε η κοινότητα της Φούστανης από χθες στις 20.00 το βράδυ και για 14 ημέρες για να προστατευτεί η υγεία τόσο των κατοίκων της τοπικής κοινότητας όσο και ολόκληρης της Αλμωπίας, ο κ. Μπάτσης τόνισε σήμερα την ανάγκη να μην στοχοποιηθούν οι κάτοικοι του χωριού αυτού μόλις ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα.

Διαβάστε: Κορωνοϊός: Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το χωριό Φούστανη Πέλλας
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ