Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
x

ΠΑΤΡΑ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΟΝΟΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ (ΦΩΤΟ)

Έπειτα από έλεγχο που έκαναν σε επιχείρηση και αποθήκη σε περιοχή της Αιγιάλειας και προχώρησαν στην σύλληψη ενός 47χρονου.

Μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, έπειτα από έλεγχο που έκαναν σε επιχείρηση και αποθήκη σε περιοχή της Αιγιάλειας και προχώρησαν στην σύλληψη ενός 47χρονου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών για την υπόθεση, πραγματοποίησαν έρευνα σε επιχείρηση και αποθήκη σε περιοχή της Αιγιάλειας, όπου βρήκαν δύο τόνους και 79 κιλά λαθραίου καπνού και τσιγάρων διαμοιρασμένων σε περισσότερες από 700 συσκευασίες και 7.748 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Επίσης βρήκαν ένα πιστόλι, με γεμιστήρα που περιείχε έξι φυσίγγια των 9mm και γεμιστήρα πιστολιού που περιείχε οκτώ φυσίγγια των 9mm, τρεις καραμπίνες και laser στόχευσης, τρία ομοιώματα πιστολιού και περιστρόφου, ένα σιγαστήρα πυροβόλου όπλου, δύο σουγιάδες και ένα μεταλλικό σπαθί συνολικού μήκους 85 εκατοστών, 136 φυσίγγια των 9mm, 1.191 κυνηγητικά φυσίγγια, δυο πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, και το χρηματικό ποσό των 41.305 ευρώ.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, του νόμου για τα όπλα και πλαστογραφία, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι ξεπερνούν τις 120.000 ευρώ.