Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

ΠΑΤΡΑ: ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Ελέγχθηκαν 30 έγκλειστοι, από τους οποίους συνελήφθησαν επτά, και πιο συγκεκριμένα έξι αλλοδαποί κι ένας Έλληνας. Τι ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Αστυνομική επιχείρηση στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών οργάνωσε από χθες το βράδυ μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας.

Συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, καθώς και αστυνομικός σκύλος εντοπισμού ναρκωτικών.

Ελέγχθηκαν 30 έγκλειστοι, από τους οποίους συνελήφθησαν επτά, και πιο συγκεκριμένα έξι αλλοδαποί κι ένας Έλληνας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για κατοχή και εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα κι οπλοκατοχή.

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 46,4 γραμμάρια ηρωίνης, 8,2 γραμμάρια χασίς, 1,2 γραμμάρια κοκαΐνης, 11 αυτοσχέδια και μη μαχαίρια, καθώς και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι στοχευμένες αυτές δράσεις στα καταστήματα κράτησης εντάσσονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα. μπαγκλαντες και πακισταν
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ