Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ

Ήδη εδώ και δύο εβδομάδες στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, digitalsociety.gr καταγράφονται οι απόψεις των πολιτών

Τον διάλογο με την κοινωνία των πολιτών για τις γυναικοκτονίες και τα περιστατικά έμφυλης βίας συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ήδη εδώ και δύο εβδομάδες στην ψηφιακή πλατφόρμα του κόμματος, digitalsociety.gr καταγράφονται οι απόψεις των πολιτών προκειμένου να αποτελέσουν την πρώτη μαγιά για την εκπόνηση ολιστικών πολιτικών, που θα αποτελέσουν την αφετηρία της εξάλειψης των γυναικοκτονιών.

«Είμαστε μαζί σου»: Καμπάνια ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ενάντια στις γυναικοκτονίες

Στο πλαίσιο των φετινών διήμερων εκδηλώσεων για την 3η του Σεπτέμβρη θα διοργανωθεί θεματικό τραπέζι διαλόγου ενώ το κόμμα δημιούργησε σποτ της καμπάνιας που θα ανέβει στα social media.

Σε επόμενο στάδιο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα συζητήσει με νομικούς, γυναικείες οργανώσεις, εμπλεκόμενες κρατικές αρχές κλπ προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ενιαίο και ολιστικό πλαίσιο που θα άπτεται του θέματος της απονομής δικαιοσύνης αλλά και του σκέλους της συγκρότησης των απαραίτητων δομών για την υποστήριξη, την απομάκρυνση της γυναίκας από το κακοποιητικό περιβάλλον, την εξασφάλιση εργασίας κλπ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ