Σάββατο 15 Αυγούστου 2020
x

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ

Στην επιστολή παραίτησής του επικαλείται έκτακτους λόγους μετά τον ορισμό του στη θέση - Νέος αντιδήμαρχος ορίστηκε ο Νικόλαος Αναστασιάδης

Στην αντικατάσταση του παραιτηθέντος αντιδημάρχου, Γιώργου Προκοπίδη, προχώρησε ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης.

Νέος αντιδήμαρχος ορίστηκε ο κ. Νικόλαος Αναστασιάδης, με θητεία από τις 12-09-2019, έως και την 01-09-2020.

Ο κ. Ταχματζίδης μεταβιβάζει στον νέο αντιδήμαρχο την αρμοδιότητα για την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα του Πολιτισμού, όπως αυτά περιγράφονται στο άρθρο 14 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, και την εξουσιοδότηση υπογραφής των εγγράφων που σχετίζονται με την λειτουργία των ανωτέρω υπηρεσιών.

Με την ίδια απόφαση, ο δήμαρχος Λαγκαδά μεταβιβάζει στον αντιδήμαρχο κ. Χαράλαμπο Αϊβαζίδη, την αρμοδιότητα σχετικά με την ευθύνη και την εποπτεία σε όλα τα θέματα του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου, όπως αυτά περιγράφονται στο άρθρο 11 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και την εξουσιοδότηση υπογραφής των εγγράφων, που σχετίζονται με τη λειτουργία των ανωτέρω υπηρεσιών.

Οι λόγοι παραίτησης Προκοπίδη

Η παραίτηση του κ. Προκοπίδη οφείλεται -σύμφωνα και με την επιστολή παραίτησής του προς τον δήμαρχο Λαγκαδά- σε “έκτακτους λόγους οι οποίοι ανέκυψαν μετά τον ορισμό μου ως αντιδημάρχου”.

Στην ίδια επιστολή, ο κ. Προκοπίδης ξεκαθαρίζει στον δήμαρχο πως “είναι αυτονόητο και δεδομένο ότι θα συνεχίσω να εκτελώ τα καθήκοντά μου ως δημοτικός σύμβουλος -μέλος της παράταξής μας και θα είμαι στη διάθεσή σας όταν και όποτε απαιτηθεί, ειδικότερα όταν ξεπεραστούν οι απρόσμενοι έκτακτοι προσωπικοί λόγοι”

Ο δήμαρχος Λαγκαδά, κ. Ταχματζίδης, όρισε, επίσης, τον κ. Κωνσταντίνο Μπίζπο ως εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Ασσήρου και τον κ. Πέτρο Δοϊρανλή ως εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Σοχού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ