Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΠΑΟΚ: ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Ο Ευθύμης Παπασούλης, γιατρός της ΠΑΕ, και ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, γενικός αρχηγός της ομάδας, έθεσε τις παραιτήσεις τους στη διάθεση της διοίκησης.

Ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Ευθύμης Παπασούλης, βασικός υπαίτιος του λάθους με τα αθεώρητα δελτία υγείας των ποδοσφαιριστών, είναι ο πρώτος που θα πληρώσει τις συνέπειες, με την απομάκρυνσή του από την ομάδα.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερωθείς για το συμβάν, έδωσε εντολή για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και τον καταλογισμό ευθυνών με εντολή για την άμεση απομάκρυνση του γιατρού της ομάδας. O τελευταίος, είχε αντικαταστήσει στο ιατρικό τμήμα ως επικεφαλής, τον προκάτοχο του, Μανώλη Παπακώστα, ο οποίος μετά την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αποδέχτηκε πρόταση από Ιατρικό Ομιλο στην Μέση Ανατολή και παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ζήτησε την παραίτησή του κ. Παπασούλη, εκείνος ανέλαβε την ευθύνη θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση της ομάδας, η οποία και έγινε δεκτή.

Η παραίτηση του Ευθύμη Παπασούλη δεν ήταν όμως η μοναδική, καθώς τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Δημήτρης Σαραϊδάρης, ως διοικητικός υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ