Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Ο έμπειρος προπονητής πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή πορεία των Χανιωτών στο πρωτάθλημα καθώς βρίσκονται στο βυθό της βαθμολογίας με μόλις 6 βαθμούς

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παράσχο ανακοίνωσε ο Πλατανιάς.

Ο έμπειρος προπονητής πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή πορεία των Χανιωτών στο πρωτάθλημα (4 ήττες σε 9 παιχνίδια) που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμοι με τον Αστέρα Τρίπολης στους 6 βαθμούς.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει πως έπειτα από συνάντηση που υπήρξε μεταξύ του προέδρου κ. Μανώλη Μαθιουλάκη και του τεχνικού κ.Γιώργου Παράσχου, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κ. Παράσχο, καθώς στα περίπου τρία χρόνια που κράτησε τα ηνία της ομάδας, ξεχώρισε όχι μόνο για την σημαντική προσφορά του, που είχε ως αποκορύφωμα την πορεία των δύο τελευταίων ετών, αλλά και το ήθος του. Είναι δεδομένο ότι η παρουσία του θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων εύχεται στον κ. Παράσχο ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του συνέχεια, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει, ο κ. Νίκος Μαναρώλης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ