Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑ: ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ!

ο Μακεδόνας προπονητής ισχυρίζεται ότι το στέλεχος της πειραϊκής ΠΑΕ τον εξύβρισε χωρίς λόγο και αιτία πριν από τον χθεσινό αγώνα κυπέλλου στο Φάληρο.

Φραστική επίθεση από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά καταγγέλλει πως δέχθηκε χθες πριν την έναρξη της αναμέτρησης των ερυθρολεύκων κόντρα στον Πλατανιά για τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδος στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Γιώργος Παράσχος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportfxania.gr, ο Μακεδόνας προπονητής ισχυρίζεται ότι το στέλεχος της πειραϊκής ΠΑΕ τον εξύβρισε χωρίς λόγο και αιτία ενώ δήλωσε τα εξής:

«Ξαφνιάστηκα, όταν άκουσα τον κ.Καραπαπά να με βρίζει και να με αποκαλεί "καραγκιόζη και νούμερο". Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι δέχτηκα άνευ λόγου και αιτίας φραστική επίθεση, από έναν άνθρωπο που μάλιστα εκπροσωπεί έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

Είναι κρίμα, γιατί αν μη τι άλλο δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, όχι μόνο στον συγκεκριμένο, αλλά σε κανέναν, για να έχω τέτοια αντιμετώπιση και μετά από τόσα χρόνια θα περίμενα περισσότερο σεβασμό».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ