Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021
x

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ: ΘΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΝΕΔΡΕΣ

«Τα παιδιά των Τούρκων μουσουλμάνων θα κάνουν κομματάκια τα παιδιά του Βυζαντίου», ανέφερε ο αρχηγός του κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης.

Προκλητική εξακολουθεί να παραμένει η Τουρκία μετά τη χθεσινή φιέστα που διοργανώθηκε στην Αγιά Σοφιά αναφορικά με την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής των εθνικιστών και αρχηγός του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί προχώρησε σε εθνικιστικό παραλήρημα εξαπολύοντας επίθεση κατά των απογόνων του Βυζαντίου, όπως χαρακτήρισε τους Έλληνες.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Twitter, ο κ. Μπαχτσελί:

«Η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα μιας αυτοκρατορίας που υπήρξε λίκνο πολλών πολιτισμών και πολλών καταπιεσμένων λαών, υπήρξε πηγή της αυτοκρατορίας. Η βυζαντινή αυτοκρατορία ηττήθηκε στο Μαντζικέρτ και η Ανατολία έγινε τουρκική πατρίδα. Πιστεύω πως τα βυζαντινά υπολείμματα θα εξαλειφθούν και κανένα βρώμικο χέρι και καμία βρώμικη φιλοδοξία δεν θα επισκιάσει την κατάκτησή μας. Αυτοί που λένε πως η τυραννία ξεκίνησε το 1453, αυτοί που εποφθαλμιούν την Κωνσταντινούπολη και θέλουν να την πυρπολήσουν και να στήσουν ενέδρες στα σχέδιά μας, θα τους κόψουμε τα χέρια και τα πόδια. Τα παιδιά των Τούρκων μουσουλμάνων θα κάνουν κομματάκια τα παιδιά του Βυζαντίου σε όλα τα μέτωπα και όλα τα επίπεδα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ